waarvoor wij staan

Op weg met onze
fundamentele waarden

Over ons

Al meer dan 40 jaar zijn we dé specialist in heftrucktransport. We richten ons op het vervoer van heftrucks, machines en de handel in metaalwaren. Naast de Benelux, Frankrijk en Duitsland kan je ons nog op heel wat andere plaatsen spotten binnen Europa. Van Zweden en Denemarken tot aan Oostenrijk en Hongarije, en zelfs tot in het zonnige Italië en Spanje. Onze thuisbasis ligt in het Belgische Lier, waar we beschikken over een magazijn van 3000m2.

Onze missie

Onze missie is om pionier te zijn in het transport van heftrucks en andere machines, waar we dagelijks streven naar flexibiliteit, persoonlijk klantcontact, gestroomlijnde service, duurzame relaties en excellentie.

Onze visie

We streven naar groei met een internationale doorbraak, waarbij we sterke en langdurige partnerships opbouwen met elke klant voor duurzaam succes en onze persoonlijke aanpak centraal blijft.

Onze troeven

Waarom kiezen voor onze transport­diensten?

Persoonlijke benadering

We garanderen niet alleen een razendsnelle responstijd, maar staan ook écht dicht bij jou, want een vertrouwensband opbouwen is voor ons van onschatbare waarde.

Op maat

Onze vloot biedt aanpasbare trailers, Van hoogtetransport tot diepteladers en van overdekt tot open opleggers, wij verzorgen een veilig transport op maat van jouw heftrucks en machines.

Volledige ontzorging

Ervaar zorgeloze logistiek met onze end-to-end ondersteuning. Van nauwgezette opvolgingen tot vakkundige assistentie, wij garanderen dat jouw vracht in topconditie arriveert.

Expertise & kennis

Jarenlange expertise gebundeld onder één dak, dat is Transport Luypaert. Met een team dat de kneepjes van het vak door en door kent, zijn jouw transportbehoeften in veilige handen.

Wie is wie?

Maak kennis met ons team

Contacteer ons

Laat van je horen

Heb je een vraag? Wil je samenwerken of gewoon eens een babbeltje slaan? Wij horen graag van jou.

Bedankt! Uw bericht werd verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het verzenden van je bericht. Probeer opnieuw.